Haramiler | Konular | Kitaplar

Liseli gençlere sosyal medya uyarısı!

Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Avukat Kürşat Ergün, Bursa'da lise öğrencilerine verdiği konferansta sosyal medya konusunda uyardı.


Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Av. Kürşat Ergün, Bursa Yiğitler Kız Teknik Meslek Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik hazırlanan İnternet ve Sosyal Medyada Kişilerin güvenliği ile ilgili seminer verdi.

Av. Kürşat Ergün son dönemde Türkiye’de sosyal medya üzerinde yaşanan suçlarda ciddi artışlar yaşanması ve bu suçların mağdurlarının genelge gençler olması dolayısıyla Bilişim Hukuku Derneği olarak bu tür bilinçlendirme faaliyetlerine önem verilmesi gerektiği aksi halde telafisi mümkün olmayan sosyal sorunlarla karşı karşıya kalacağımızı belirtti.

Öğrencilerin sık sık sorularıyla katıldığı etkinlik dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür eden Kürşat Ergün güvenli internet ve sosyal medya konusunda Bilişim Hukuku Derneği olarak sorumluluk üstlendiklerini ve Türkiye’nin birçok yerinde gerçekleştirilen bu tür çalışmalarda sosyal sorumluluk gereği eğitsel anlamda etkin rol üstleneceklerini söyledi.