Haramiler | Konular | Kitaplar

Erzincan’da hırsızlık artıyor

Erzincan’da son günlerde hırsızlık gün geçtikçe artıyor. Erzincan Devlet Hastanesi B Blok'ta Kantine giren bir hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.


Erzincan’da son günlerde hırsızlık olaylarında artış yaşandı. Bir günde bazen birçok kez hırsızlık olayı yaşanırken bazı işyerlerinin güvenlik kameraları hırsızlık olayını görüntülüyor. Önceki gün gece saat 00.05 sıralarında Erzincan Devlet Hastanesi B Blok'ta kantine giren bir hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. Güvenlik kameralarından habersiz, 11 dakikada hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Hırsızlık olayı önceki gece saat 00.05 sıralarında meydana geldi. Erzincan Devlet Hastanesi B Blok girişinde bulunan ve işletmeciliğini Abdulkadir Zengin'in yaptığı kantine giren bir şahıs, kantinde 150 TL civarında bozuk para, bisküvi, kek, meyve suyu ve cips türü ürünler çalarak kayıplara karıştı. 8 güvenlik görevlisinin görev yaptığı hastanede, kimseye görünmeden kantinin havalandırma pervanesini kırarak camı açan hırsız, güvenlik kameralarından habersiz elini kolu sallayarak hırsızlık olayını gerçekleştirdi. Yaklaşık 11 dakika içeride kalan hırsız, daha sonra girdiği camdan dışarı çıkarak olay yerinden uzaklaştı. Emniyet güçleri, kaçan şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Faruk Canbaba


Konular