Haramiler | Konular | Kitaplar

eyvahsoyuldum.com - yasanmis hirsizlik hikayeleri

Başına hırsızlık gelip de hikayesini internette anlatanların sayısı giderek artıyor

eyvahsoyuldum.com Sitenin sahibi, 60 yaşında bir emekli öğretmen...

Toplumun yararına olacağını düşündüğü için bu siteyi kurduğunu söyleyen öğretmen emeklisi Işık Öztürk, sitede yer alan yazısında "Evim defalarca soyuldu. Pazarda, otobüste, tramvayda çantamı çaldırdım. Evimde bir kangal köpeğinin olması bile hırsızı engelleyemedi. Bu yaşadıklarımdan sonra hırsızlığa karşı örgütlenmeyi düşündüm ve bu siteyi kurdum. İnsafsız hırsızlara karşı tedbir alıyoruz," diyor.


7 yorum

vergi

adi hırsızlık tabi kötü.lakin makam sahibi saygıdeğer hırsızlar noolcak.dünya genelinde vergi standardı yüzde onbeş yirmi ülkemizde bir çok üründe olduğu gibi.peki bir ürünün vergisi normal fiyatının dört katı olabilirmi.yüzde dörtyüz vergi olabilirmi.olursa uygulayan sarhoşmudur yoksa delimi yoksa çoçukmu.normal fiyatı birbuçuk lira olan sigara yüzde dört yüz vergi -tayyibin keyfi vergisi-eklenince beş buçuk liradan satılıyor.normal fiyatı iki lira olan benzin -tayyibin keyfi vergisi-eklenince dört liradan satılıyor.avrupada onbeşbin euro olan araba kapıkuleden girdiği anda ötv eklenip otuzbeş bin euroya satılıyor.bizim milli gelirimiz avrupanın beşte biri bile değilken.bu sebeplerden devede kulak çalan adi hırsızları cezalandıralım tabi fakat deveyi hamuduyla götüren makam sahibi hırsızlarada saygıyla ceket iliklemeyelim bu arada.

22.11.2011 - Ziyaretci

CVP:vergi

Vergi farklı birşeydir. Hırsızlık farklı şey..

Benzin fiyatları yurtdışı ile bakıldığında uçuk fark yoktur. Sigaralar tamamen yabancı marka, benzin yabancı, araba tamamen yabancı marka.. senin ülken ne üretiyor? cari açık inanılmaz uçuk durumda. bazı ürünlere uygulanan vergi cari açığın önüne kesmek için uygulanmakta..

VATAN SEVGİSİ SADECE 15 AY SİLAH ALTINA GİRMEKTEN İBARET DEĞİLDİR..

22.11.2011 - vatandas

vergi konusunda yazdıklarıma

vergi konusunda yazdıklarıma cevap için gönderilen mail,sorulara mantıklı yanıtlar olmasından çok,cevap olsun diye yazılmış alakasız cevaptır.verginin ne olduğunu elbette biliyoruz.yabancı marka olmaları bir sebep mazeret değildir.her ülkede yabancı ürünler piyasanın büyük bölümünü kapsıyor zaten globalleşen dünyada.londrada 6ay münihte 3ay bulundum az çok piyasa farkındalığımız var.ayrıca-senin ülkende-ifadesini kullanan bir yabancı ruhlunun askerlikle ilgili yorum yapmasıda komik.TEKRAR EDİYORUM ÜLKEMİZDEKİ VERGİ ORANLARI -YASAL GASP-TABİRİNE UYGUN DERECEDE ANORMAL YÜKSEKLİKTEDİR.

12.12.2011 - Ziyaretci

tayyip erdoğanın 3ay önceki

tayyip erdoğanın 3ay önceki çok değil üç ay önceki basın toplantısından (youtubeden rahatlıkla izlenebilir).bakın ne diyor:fakirin çoçuğu dagda ölecek zenginin çoçuğu para verip gitmeyecek öylemi.kusura bakmayııın(dur işareti yapan trafik polisi gibi elinide kaldırarak devam ediyor)kimse bizden böyle vicdansızlııık adaletsizliiik beklemesiiin.biz böyle bir adaletsizliğin altına imzamızı atmayııız.ya bu adama sövmenin hiç anlamı yok zaten kendi kendine fazlasıyla sövüyor.

12.12.2011 - Ziyaretci

pekii sen söyle vatan sevgisi

pekii sen söyle vatan sevgisi neden ibarettir.hariçten duygusal şiir okumakmıdır vatan sevgisi.taşın altına elini koymayan düşman önüne gövdesini siper etmeyenler,rica edicem lQ dan ve inançtan yoksun fikirlerinizi kendinize saklayın.

13.12.2011 - Ziyaretci

görülmüyor mu?

ne tuhaf düşüncelerini hırsla savunanlar,karşıt düşünceler ispatlarıyla önlerine konduğunda değil cevap vermek görmeye göstermeye bile cesaret edemiyorlar.evet sen söyle neden ibarettir vatan sevgisi.hariçten duygusal şiirler okumakmıdır vatan sevgisi.TEKRAR SÖYLÜYORUM TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAYANLAR,DÜŞMAN ÖNÜNE GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEYENLER,IQ DAN VE İNSANLIKTAN YOKSUN FİKİRLERİNİZİ KENDİNİZA SAKLAYIN HATTA SAKLAMANIZ BİLE FUZULİ DİREK ÇÖP TENEKESİNE ATIN.

13.12.2011 - Ziyaretci

ne alaka?

dalkavuk musun ne alaka şimdi tayyip erdoğana laf atıyorsun?

19.08.2012 - Ziyaretci

Konular